Suprem Service Suprem Service Suprem Service Suprem Service

Confectii metal

Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-plexiglass, balustrade inox-policarbonat, balustrade otel vopsit, scari drepte, balansate, circulare, elicoidale, copertine inox-policarbonat, placari inox, placari trepe cu lemn, diverse confectii metalice

Confectii metalice din inox

  • scari pentru interior si exterior,
  • balustrade metalice pentru scari si balcoane,
  • mobilier din inox,
  • accesorii si decoraţiuni interioare si exterioare,

Scari interior exterior

Recomandate de calitatea superioara si de performantele firmei, produsele de inox realizate de Suprem Service sunt rezultatul experientei, calificarii si seriozitatii echipei de specialisti si executanti.
Scarile din inox pentru interior si exterior au devenit punctul de plecare pentru orice proiect architectural fiind piese de referinta atât ca decoratiuni în reşedinţe, spaţii publice cât şi în utilizări industriale (scari decoratice si industriale).          Realizarea modelelor se poate realize după concepţia proprie a echipei Suprem Service sau după proiectele beneficiarului.

Balustrade

Accesorii ale scarilor interioare si exterioare si balcoanelor balustradele din inox ofera eleganta si stil arhitecturii caminului dumneavoastra, asigurandu-va totodata protectie si siguranta. Calitatea exceptionala a materialului ofera produselor din inox multiple avantaje cum ar fi rezistenta ridicata, intretinerea foarte usoara sau rafinamentul acestora.

Mobilier din inox

Piesele de mobilier din inox realizate de Suprem Service vor oferi caminului dumnevoastra o eleganta si un rafinament aparte. Modelele de mobilier din inox imbina functionalitatea cu bunul gust iar spatiul este astfel armonizat in functie de necesitatile dumneavoastra.


 

Suprem Service S.R.L.
Soseaua Iasi – Tomesti,
km 1, Iasi, Jud. Iasi.
0232/273403
Web Design By EaDesign