Suprem Service Suprem Service Suprem Service Suprem Service

Confectii metal

Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-plexiglass, balustrade inox-policarbonat, balustrade otel vopsit, scari drepte, balansate, circulare, elicoidale, copertine inox-policarbonat, placari inox, placari trepe cu lemn, diverse confectii metalice
Confectiile metalice destinate amenajarii spatiilor interioare si exterioare confera locului in care sunt amplasate un plus de eleganta si bun gust si ofera posibilitatea imbinarii elementele de fier forjat si otel inoxidabil astfel incat clientul sa isi poata exprima cat mai bine personalitatea si atitudinea originala.

Pe langa caracterul util si estetic confectiile metalice din fier forjat si inox aduc un plus de confort, siguranta si ofera posibilitatea utilizarii lor un timp cat mai indelungat.

Suprem Service produce si comercializeaza:

Confectii metalice din fier forjat:

 • garduri si porti metalice,
 • scari pentru interior si exterior,
 • balustrade metalice pentru scari si balcoane,
 • grilaje pentru usi si ferestre si copertine cu rol ornamental si de protectie a intrarilor sau ferestrelor,
 • podete, stalpi, pasarele metalice si panouri despartitoare,
 • elemente de mobilier pentru casa si gradina (banci, mese si paturi metalice, etajere, cuiere, console, jardiniere, suporti pentru plante agatatoare, vase stocare lichide si cosuri de gunoi metalice),
 • accesorii pentru biserici (usi pentru biserici cu elemente ornamentale din bronz, cruci si felinare metalice)
 • accesorii si decoraţiuni interioare si exterioare (candelabre, suporti de lumanari, accesorii pentru seminee, paravane ornamentale).
 

Garduri si porti

Suprem Service va ofera cele mai complete solutii legate de porti si garduri metalice pentru zone rezidentiale si industriale. Realizarea modelelor, de la cele mai simple variante pana la cele mai complexe variante constructive, se poate face dupa cerintele clientului sau in colaborare cu specialistii in design ai firmei.
Citeste mai departe...
 

Scari interior exterior

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai Suprem Service vă prezentă mai jos o listă generică cu scarile pentru interior si exterior pe care vi le poate furniza: scări spiralate, scări suspendate, scări cu structuri cutate, scări cu două bare, scări pentru spaţiu mic, scări ce ofera un aer de eleganta spatiului in care sunt amplasate.
 

Balustrade

Chiar daca pentru unii sunt doar accesorii, balustradele pentru scarile interioare si exterioare cat si cele pentru balcoane fac din casa dumneavoastra un punct de referinta. Astfel Suprem Service a creat modele lasand imaginatia libera, ca sa poata astfel satisface orice gust oricat de exagerat ar fi el.


Citeste mai departe...
 

Usi, ferestre, grilaje si copertine

Venind in intampinarea exigentelor clientilor legate de estetic si de adaptabilitate Suprem Service si-a completat gama de confectii metalice cu grilaje pentru usi si ferestre, copertine cu rol ornamental si de protectie a zonelor de acces si ferestrelor, podete, stalpi, pasarele metalice si panouri despartitoare. Acestea schimba intr-un mod unic aspectul intrarilor, teraselor sau chiar ferestrelor si va influenta si completa aspectul casei dumneavoastra.

Citeste mai departe...
 

Ornamente

Accesoriile si decoraţiunile interioare si exterioare executate din fier forjat (candelabre, suporti de lumanari, accesorii pentru seminee, paravane ornamentale) evidentiaza spatiul in sine, accentueaza frumusetea si eleganta unui colt iar calitatea execuției lor asigura confortul şi imaginea rafinata a spatiului.

Expresivitatea inedita si aerul nobil al casei si gradinii dumneavoastra vor fi perfect completate de elementele de mobilier oferite de Suprem Service. Aceste mici detalii din fier forjat vor accentua confortul si vor aduce un plus de liniste in locul unde va petreceti timpul impreuna cu cei apropiati. Astfel, daca vrei ca locuința ta, împreună cu grădina, să devină o atracție de interes estetic, trebuie să iei în calcul sfaturile specialistilor in confectii metalice din fier forjat.

Imbinand rafinamentul cu cerintele si nevoile clientului dar si cu detalii tehnice absolut necesare, Suprem Service asigura toate elementele unui spatiu confortabil si personalizat.

Prin elementele ornamentale din bronz pentru usi de biserici, cruci, felinare metalice, candelabre si suporti pentru lumanari, aranjamentele din fier forjat destinate acestor spatii au atat o functie estetica cat si o latura functionala.

Citeste mai departe...
 

Confectii metalice din inox

 • scari pentru interior si exterior,
 • balustrade metalice pentru scari si balcoane,
 • mobilier din inox,
 • accesorii si decoraţiuni interioare si exterioare,

Scari interior exterior

Recomandate de calitatea superioara si de performantele firmei, produsele de inox realizate de Suprem Service sunt rezultatul experientei, calificarii si seriozitatii echipei de specialisti si executanti.
Scarile din inox pentru interior si exterior au devenit punctul de plecare pentru orice proiect architectural fiind piese de referinta atât ca decoratiuni în reşedinţe, spaţii publice cât şi în utilizări industriale (scari decoratice si industriale).          Realizarea modelelor se poate realize după concepţia proprie a echipei Suprem Service sau după proiectele beneficiarului.

Balustrade

Accesorii ale scarilor interioare si exterioare si balcoanelor balustradele din inox ofera eleganta si stil arhitecturii caminului dumneavoastra, asigurandu-va totodata protectie si siguranta. Calitatea exceptionala a materialului ofera produselor din inox multiple avantaje cum ar fi rezistenta ridicata, intretinerea foarte usoara sau rafinamentul acestora.

Mobilier din inox

Piesele de mobilier din inox realizate de Suprem Service vor oferi caminului dumnevoastra o eleganta si un rafinament aparte. Modelele de mobilier din inox imbina functionalitatea cu bunul gust iar spatiul este astfel armonizat in functie de necesitatile dumneavoastra.
Citeste mai departe...
 

Suprem Service S.R.L.
Soseaua Iasi – Tomesti,
km 1, Iasi, Jud. Iasi.
0232/273403
Web Design By EaDesign